OFFICIAL PARTNER:

 
Wat is Beach Event Son? 
Beach Event Son is een combinatie van beachvolley en muziek festival op een eendaags tropisch zandstrand.

The Lost Empire
Lang, lang geleden werd Nederland getroffen door een immense vloedgolf en dit betekende de ondergang van wat vroeger 'De Waterhoef' genoemd werd. Jarenlang bleef dit gebied van Nederland van de radar. Er zijn aanwijzingen gevonden in een oud Grieks dagboek over de precieze locatie van het eiland en op zaterdag 2 september zullen wij “The Lost Empire” herontdekken.

Samen met: o.a. Snollebollekes, Mental Theo vs. Darkraver, Rob Toonen en De Millstreet Band zullen wij 'De Waterhoef' vinden en terugzetten op de kaart. Ga jij met ons mee?

Locatie 
Festivalterrein de Waterhoef
Waterhoef 2, Sint-Oedenrode

Openingstijden
Beachvolley // Zaterdag 2 september // 09:30 - 18:00
Muziek festival // Zaterdag 2 september // 20:00 - 01:00

Minimale leeftijd
De minimale leeftijd voor het muziek festival is 18 jaar. ID is verplicht.

Ook voor deelname aan het beachvolleytoernooi geldt een minimale leeftijd van 18 jaar (voor het gehele team!).

Betaalmethodes
Tijdens Beach Event Son kan er betaald worden met munten.
Munten zijn verkrijgbaar aan de kassa voor contant geld of PIN.

Garderobe
Jassen & tassen zijn op te hangen in de bewaakte garderobe.

 

Stichting Beach Event Son
Tel: 06 200 484 18
Mail: info@beacheventson.nl
Web: www.beacheventson.nl

KvK nr.: 60343990
IBAN: NL80RABO0167196642

Postadres:
Tweelingenlaan 30
5694 VG BREUGEL

Social Media
facebook.com/beacheventson
twitter.com/beacheventson
Snapchat gebruikersnaam: beacheventson

Voetgangers & fietsers 
Vanuit Sint-Oedenrode/Nijnsel 
Volg de Rooijseweg richting Son en Breugel. Bij de bushalte ‘Wolfswinkel', juist voorbij de velden van SBC ga je linksaf het weiland naast de Waterhoef op. Aan het einde van het weiland vind je het evenemententerrein en de fietsenstalling.

Vanuit Son/Eindhoven
Volg de Rooijseweg richting Sint-Oedenrode. Bij de bushalte ‘Wolfswinkel’, juist voor de velden van SBC,  ga je rechtsafhet weiland naast de Waterhoef op. Aan het einde van het weiland vind je het evenemententerrein en de fietsenstalling.

Auto
Vanuit Sint-Oedenrode/Nijnsel 
Volg de Rooijseweg richting Son en Breugel. Juist voorbij de velden van SBC staat de parkeerplaats aangegeven. Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Vanuit Son/Eindhoven
Volg de Rooijseweg richting Sint-Oedenrode. Juist voor de velden van SBC staat de parkeerplaats aangegeven. Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Vanaf de A50 (Nijmegen) 
Neem afslag 9 richting Sint-Oedenrode/Nijnsel/Lieshout. Neem op de rotonde de 2e afslag naar Oostelijke Randweg. Na 1,9 kilometer, neem op de rotonde de 2e afslag naar Nijnselseweg. Na 700 meter, sla rechtsaf naar de Sonseweg. Na 1,4 km, juist voorbij de velden van SBC, staan de parkeerplaatsen aangegeven middels verkeersborden.

Vanaf de A50 (Eindhoven) 
Neem afslag 8 richting Son en Breugel. Ga rechtdoor richting Gentiaanlaan. Ga rechtdoor over 2 rotondes. Na 2,2 kilometer, neem op de 3e rotonde de 3e afslag naar Rooijseweg. Na 600 meter, juist voor de velden van SBC, staan de parkeerplaatsen aangegeven middels verkeersborden.

Openbaar vervoer 
Bus 
Neem lijn 156 of 157 en stap uit bij bushalte ‘Wolfswinkel’. Loop dan het weiland naast de Waterhoef in en aan het einde van de weg vind je het evenemententerrein.

Taxi
Volg de Rooijseweg richting Sint-Oedenrode. Juist voor de velden van SBC staat de parkeerplaats aangegeven. Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Stichting Beach Event Son 2016 © ● info@beacheventson.nl ● KvK nr 60343990